04/03/2018

Mënyra se si e nisni mëngjesin zakonisht përcakton edhe tonin e pjesës tjetër të ditës. Nëse e nisni pa energji dhe dita rezulton të ketë qenë jo produktive, me siguri ke bërë një nga 7 gabimet e zakonshme të mëngjesit. ja gabimet që duhet të shmangni në mëngjes për të

Stresi është një gjendje mendore në të cilën ne hasim çdo ditë. Mund të shkaktohet nga presioni i një situate, një detyrë që duhet kryer, një ekzaminim që duhet mbështetur, shkurtimisht, nga një ngjarje e rëndësishme. Megjithatë, sot ne duam t’ju provojmë, bazuar në medaljen që zgjidhni, ne do t’ju

Gënjeshtra i ka këmbët e shkurtra, por ndonjëherë edhe nuk zbulohet, sidomos nëse pas saj fshihen profesionistë. Në zodiak janë 3 shenja të cilat gënjenjë aq shumë dhe aq shpesh, sa e ke të vështirë ta kuptosh. Ja për cilat shenja bëhet fjalë. 1 – Akrepi – Të lindurit në

Me gjethe dafine dhe pak mjalt ju mund të krijoni një shërup shumë efikas kundër kollës. Mjafton të zieni disa gjethe dafinë dhe çajin e përftuar ta përzieni me pak mjalt. Më pas me anë të një shiringe mund ti jepni 5 ml fëmijëve 3 herë në ditë, ndërsa të

Në bazë të muajit kur keni lindur ju mund të mësoni disa tipare për karakterin tuaj femëror. Janar Femrat e lindura në muajin janar janë shumë ambicioze, por më tepër serioze dhe konservatore. Femrat e lindura në këtë muaj priren të jenë shumë kritike, si dhe nuk duan të flasin