04/03/2018

Astrologjia është një art i mençur dhe mund t’u përgjigjet shumë pyetjeve. Nëse keni lindur në ditët e tranzicionit, atëherë energjia juaj është një përzierje e të dyja shenjave zodiakale. Prandaj, kur lexoni horoskopin tuaj, gjithmonë lexoni të dyja shenjat. Nëse keni lindur midis Peshqve dhe Dashit Një shkëndijë shihet

Keni ngrënë mëngjes sot? Nëse jo, atëherë duhet të dini diçka serioze. Shumë njerëz mendojnë se ngrënia e mëngjesit është pa shije dhe një humbje kohe. Të tjerë mendojnë se mëngjesi është një mënyrë e rëndësishme për të filluar ditën dhe se ky është vakti më i rëndësishëm nga të

Leximi i artikujve në lidhje me shëndetin dhe sëmundjet mund të bëjë që ju të ndiheni të sëmurë. Sipas një studimi të ri, tregimet e frikshme për sëmundjet mund të shkaktojnë simptomat e tyre, në disa njerëz. Shkrimet rreth substancave që konsiderohen të “rrezikshme” për shëndetin, mund të shkaktojnë te

Të gjithë kalojmë nëpër momente të vështira, në të cilat na duket sikur nuk do t’ia dilnim kurrë mbanë. Në ato momente kemi nevojë për mjaft mbështetje dhe fjalë motivuese, të cilat do të na nxisnin të ecnim me siguri përpara në jetë. Për këtë arsye, ne kemi mbledhur disa

Të gjithëve na ka ndodhur të paktën një herë të zhgënjehemi nga ata që nuk e prisnim.  Dikush tjetër ka provuar ndarjen nga jeta të dikujt që ka ndikuar shumë në jetën e vet. Një person tjetër ka marrë një lajm të rëndë lidhur me një sëmundje të pashërueshme. Ngjarjet

Matthew Youlden flet nëntë gjuhë dhe kupton shumë më shumë se kaq. Ai ndan disa nga ‘sekretet’ e tij dhe ky është një rast ku të gjithë ata që synojnë të mësojnë një gjuhë tjetër duhet të mbajnë shënim. 1- Të kuptosh cili është qëllimi që po e mëson këtë