03/03/2018

Sipas astrologjisë, disa shenja janë më agresive se të tjerat. Dashi Dashi është i njohur për kokëfortësinë, impulsivitetin dhe agresivitetin e tij. Nëse keni një konflikt, ju me siguri do të humbni! Ata ndihen të irrituar dhe sulmuar lehtë. Kur ata zemërohen, do të jenë tepër instiktive, shumë dramatike. Luani

Dashi Dashi është një armë që merr flakë direkt, për të nuk ka të jesh diplomat. Deri në mes të marsit, dhe më saktë, rreth datës 19, situata do të jetë dramatikisht e vështirë. Astrologët këshillojnë dashët që të kontrollojnë veten e tyre. Duke parë edhe prishjen e marrëdhënieve, nuk

Një staf i tërë mjekësor deri tek drejtuesi i spitalit është pezulluar nga puna në Nairobi të Kenias, pasi operuan në tru pacientin e gabuar. Sipas asaj që shkruan BBC, një pacient duhet t’i nënshtrohej ndërhyrjes për pasi kishte pësuar mpiksje gjaku në tru, ndërsa tjetri duhej t’i nënshtrohej një

Dihet se Bill Gates nuk është ndonjë fans i monedhës elektronike Bitcoin. Njeriu më i pasur në botë ka shprehur keqardhjen e tij nëpërmjet rrjetit Reddit ku foli për monedhat duke thënë se po vrasin drejtpërdrejt njerëzit. “Për momentin, të ashtuquajturat kriptomonedha po përdoren masivisht për të blerë fentanil dhe