03/03/2018

Ndonjëherë mund të gjendeni në udhëkryq pasi ndiheni sikur askush nuk po ju merr seriozisht. Nuk e kuptoni gabimin dhe keni shumë pikëpyetje në kokë, por faji mund të jetë plotësisht i juaji. Nëse dëshironi që fjala juaj të ketë peshë, dhe të merreni në konsideratë, atëherë hiqni horë nga

Ëndrrat i kemi, sepse pa to nuk mund ta përballonim dot realitetin. Por sa vlen një ëndërr në Shqipëri? Përditë dëgjojmë dhe lexojmë lajme që na bëjnë ta shohim realitetin pa ngjyra, plot me doza pesimizmi. Një efektive vetëvritet, dikush i pret kokën kushëririt të vet dhe një i ri

Engjëjt e ndiejnë çfarë po ndodh në shpirtin tonë. Testi që ju sugjerojmë sot, ka 98% saktësi. Duhet thjesht të zgjedhësh një nga engjëjt në foto dhe më poshtë të lexosh mesazhin që ka nevojë shpirti yt të lexojë. Zgjedhjen duhet ta bësh në bazë të ngjyrës që të tërheq

Ji një femër që nuk ka nevojë për një mashkull që të ndihet e lumtur. Ji një femër që nuk ka nevojë për një mashkull që të marrë frymë lirisht. Ti nuk ke nevojë për dikë që të mësojë si t’i kalosh frikërat e tua, si të bësh hapa përpara

“Është më mirë të jesh jo e lumtur me veten, se me të tjerët”. – Marilyn Monroe “Ne jemi të gjithë vetëm, lindim vetëm, vdesim vetëm dhe kur një ditë e kthejmë kokën pas, pavarësisht miqve dhe shoqërive tona, kuptojmë se kemi qenë vetëm gjatë gjithë kohës. Kjo gjë e

Spinaqi ka nivel të lartë kaliumi dhe hekuri, duke u renditur një ushqim i shkëlqyer për trurin. Kaliumi ndihmon në funksionimin e trurit. Spinaqi është i mbushur me antioksidantë, dhe mbron qelizat e trurit nga dëmtimi. Ai përmban gjithashtu folate, magnez dhe vitamina E dhe K që ndihmojnë në parandalimin