02/03/2018

Nëse do të donim të shpjegonim kriterin ‘moshë’, mund të vinim re pa vështirësi se shoqëria pranon me lehtësi që në një çift partneri të jetë më i madh se partnerja. Por, sa i madh? Edhe pse mosha nuk është aspak problem kur dy njerëz e duan njëri-tjetrin, sërish ka

Fokusi është në gjëra të rëndësishme Këta njerëz gjithmonë përqendrohen në gjëra të rëndësishme dhe merren me sfida në mënyrë të sigurt dhe të lehtë. Dhe, kur gjërat nuk shkojnë siç është planifikuar, ata gjejnë mënyra të reja për të arritur qëllimet e tyre. Punëtorë të vështirë Ata gjithmonë përpiqen

Si çdo medalje me dy krahë dhe shenjat e horoskopit kanë tiparet pozitive me të cilat mburren dhe tiparet negative, për të cilat nuk duan të flasin ! Dashi është një shenjë impulsive, i merr gjërat personale, ndaj kur flisni me këtë shenjë, gjëja e parë që duhet t’i thoni është

 Thonë se profesioni i gazetarit është shumë interesant, dhe ka nga ata të cilët e konsiderojnë joshës. Por përveç të mirave që mund të kenë gazetarët, nuk është edhe aq e thjeshtë të kesh partner një të tillë. E dini pse? Zbulojeni si më poshtë: 1 – Ata do të

Moska dhe Uashingtoni, që kanë rreth 93 përqind të armëve bërthamore në botë, kanë ndryshuar politikat në lidhje me arsenalin. “Në dhjetë vjetët e fundit, sidomos, regjimi i kontrollit të armëve që kemi trashëguar nga Lufta e Ftohtë është, është në stres të madh”, thotë për Radion Evropa e Lirë,

Teknologjitë e reja kanë ndryshuar jetët tona. Në shumicën e rasteve për mirë, por ka edhe pasoja të tjera që nuk janë edhe aq pozitive. Në ndryshim nga brezat e kaluar fëmijët e sotëm ndërveprojnë gjithnjë e më tepër me kompjutera ose aparate të tjera dhe kalojnë më pak kohë