02/03/2018

Në jetë nuk ka gabime, sepse çdo gjë është e shkruar. Mund të ndodhë të shqetësohesh, të stresohesh gjithë kohës, të mallkosh veten tënde. Këto janë vështirësitë, me të cilat fati të bën të përballesh dhe duhet të përballesh me to. Duhet të përballesh me çdo situatë në dukje të

Ftohja dhe gripi nuk kanë një kurë të përcaktuar. Kurat popullore të praktikuara në shtëpi janë po aq të përhapura sa vetë sëmundja. Pjesa më e madhe e këtyre kurave  kanë një histori të gjatë aplikimi. Cilat kura popullore që mund t’i aplikoni në shtëpi, mund t’ju shpëtojnë nga gripi

Nëse keni vendosur t’i bëni një dhuratë mësueses, bashkëshortes, mamasë apo një mikeje, nuk ka asnjë dilemë, Orkideja është zgjidhja. E bukura nuk do të kishte simbol të saj më të denjë për ta përfaqësuar, sesa Orkidenë. Orkideja me shekuj ka qenë simbol i dashurisë, luksit dhe bukurisë. Grekët e

Një studim i organizatës joqeveritare “Social Progress Imperative” tregon se cilat janë vendet që kanë cilësinë më të lartë të jetesës. Vendet skandinave janë ato të regjistrohen më së larti në Indeksin e Progresit Social, por që më befasues janë vendet e mëdha që renditen në fund të listës –

Moska dhe Uashingtoni, që kanë rreth 93 përqind të armëve bërthamore në botë, kanë ndryshuar politikat në lidhje me arsenalin. “Në dhjetë vjetët e fundit, sidomos, regjimi i kontrollit të armëve që kemi trashëguar nga Lufta e Ftohtë është, është në stres të madh”, thotë për Radion Evropa e Lirë,

Teknologjitë e reja kanë ndryshuar jetët tona. Në shumicën e rasteve për mirë, por ka edhe pasoja të tjera që nuk janë edhe aq pozitive. Në ndryshim nga brezat e kaluar fëmijët e sotëm ndërveprojnë gjithnjë e më tepër me kompjutera ose aparate të tjera dhe kalojnë më pak kohë