March 2018

Shumica e prindërve e cekin shumë pak njohurinë financiare kur vjen puna tek mësimet e jetës që u japin fëmijëve të tyre, por duket se prindërit e pasur bëjnë ekzaktësisht të kundërtën. Këtë sekret, Steve Siebold e zbuloi pasi kaloi 34 vite duke intervistuar dhe vëzhguar më shumë se 1200

“Mos pranoni thërrimet. Kemi lindur gra dhe jo milingona”. – Marilyn Monroe “Suksesi? Nuk e di se çfarë do të thotë kjo fjalë. Jam i lumtur, por suksesi, për mua është paqja e brendshme. Është një ditë e bukur për mua. Ky është suksesi”. – Denzel Washington “Përpiqu të mos

Në disa kultura, grupi i gjakut merr të njëjtën rëndësi sa horoskopi dhe 12 shenjat e zodiakut. Njësoj si yjet që mund të parashikojnë të ardhmen, të tjerë besojnë se grupi i gjakut lidhet drejtpërdrejte me natyrën dhe personalitetin e njerëzve. Më poshtë do të lexoni karakterin sipas grupit të

Ndjeshmëria. Është e qartë se engjëjt tokësorë janë pjesë e kësaj toke për të realizuar një mission të madh, por ndonjëherë edhe ata ndihen të lodhur me problemet e botës. Ata mund të ndihen sikur të gjitha përpjekjet e tyre për të ndryshuar situatat negative janë të kota. Janë shumë

Të gjithë e dimë se uji me limon është i shëndetshëm për ne. Është plot me vitaminë C dhe i shkëlqyeshëm për shëndetin në përgjithësi. Nëse pini një gotë me lëng limoni, atëherë duhet t’i dini edhe këto përfitime prej tij: Uji me limon mund t’ju ndihmojë të shëroni aknet.

Nënvetëdija është çelësi për të mësuar më shumë për personalitetin tuaj. Kur e zgjedhni një ngjyrë, shenjë, simbol apo një imazh në mënyrë të rëndomtë, kjo zgjedhje ka të bëjë me përvojat tuaja, me atë çfarë ju pëlqen, çfarë jo, e gjithashtu me vlerat që i keni, transmeton Telegrafi. Për