Home»Enciklopedike»Zgjidh një nga medaljet me ngjyra dhe zbulo dhuntinë që ke

Zgjidh një nga medaljet me ngjyra dhe zbulo dhuntinë që ke

Nëse zgjidhni medaljen # 1:

Ju jeni shumë më afër natyrës sesa çdo gjë tjetër. Doni ta kaloni kohën tuaj të zhytur në gjelbërim. Natyra është miku juaj dhe shpëtimtari juaj, vendi ku ju drejtoheni sa herë që jeni të lodhur, dhe me mendje të hiqni dorë. Ju e merrni energjinë dhe forcën tuaj nga pemët.

Nëse zgjodhët medaljen # 2:

Ndjeni një lidhje të pakuptueshme me të gjitha krijesat me katër këmbë në botë. Ju keni të njëjtën dashuri për çdo mace, qen, reptil, elefant ose ndonjë kafshë tjetër. Ju jeni shumë më të ndjeshëm ndaj nevojave të tyre dhe lëndoheni kur njerëzit i trajtojnë keq. Duket gjithashtu që ju keni një lidhje që ju lejon të komunikoni me ta, pa folur shumë.

Nëse zgjodhët medaljen # 3:

Ju jeni shumë të kthjellët në lidhje me atë që ju rrethon. Ju jeni shumë të vetëdijshëm për atë që po ndodh rreth jush. Edhe nëse njerëzit nuk thonë asgjë, ju jeni në gjendje të gjykoni se çfarë po ndodh në mendjen e tyre. Ju tentoni t’i mbani rreth jush, ata njerëz që janë në gjendje t’ju mbështesin pa kushte.

Nëse zgjodhët medaljen # 4:

Ju jeni një person që kujdeset thellë për gjërat. Ju tentoni t’i ndihmoni të gjithë, sidomos njerëzit me të cilët ju keni një lidhje të sinqertë dhe të thellë. Ju gjithashtu prisni ndihmë, kur jeni në telashe dhe kjo nuk ndodh gjithmonë. E doni qetësinë, në fakt nganjëherë ju tentoni të izoloni veten për të rigjetur paqen tuaj.

Nëse zgjodhët medaljen # 5:

Ju jeni një person shumë i ndjeshëm. Çdo gjë flet për energji dhe vibrime dhe ju jeni më të ndjeshëm ndaj energjive të njerëzve të tjerë. Sapo e gjeni veten rreth njerëzve negativë ju filloni të ndjeni frikë dhe trishtim të pashpjegueshëm.

Nëse zgjodhët medaljen # 6:

Jeni shërues të lindur. Jeni të tërhequr natyrshëm nga praktika e shërimit dhe kujdesit shëndetësor. Ju keni një instinkt natyror në lidhje me këto gjëra, kështu që ju nuk dini vetëm se çfarë është e gabuar me shëndetin e dikujt, por gjithashtu dini se cila zgjidhje do të ishte më e mira për ta. Ata që kanë këtë dhunti gjejnë sukses të madh në profesionet mjekësore.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *