Home»Thenie»Sytë janë pasqyra e shpirtit

Sytë janë pasqyra e shpirtit

Disa thënie të mrekullueshme për sytë

Sytë janë pasqyra e shpirtit.

Proverbë tradicionale

Bukuria është si ndihesh brenda dhe ajo reflektohet në sytë e tu. Nuk është diçka fizike.

Sophia Loren

Mbaji sytë në qiell dhe këmbët në tokë.

Theodore Roosevelt

Prapa syve më të bukur, fshihen sekrete më të thellë dhe më të errët se sa deti misterioz.

Yld

Sytë që nuk qajnë, nuk shohin.

Proverbë suedeze

Mbaji sytë hapur dhe këmbët në lëvizje përpara. Do ta gjesh atë që kërkon.

Kur shoh sytë e tu, kam prirjen të humbas mendimet e mia.

Ndoshta sytë tanë kanë nevojë të lahen me lotët tanë herë pas here, me qëllim që të shohim më pastër jetën.

Sytë janë të kotë, kur mendja është e verbër.

Për shkak se sytë janë gjithmonë të ndershëm, ata do të thonë gjithmonë të vërtetën, edhe kur goja po gënjen.

Sytë kanë të njëjtën gjuhë kudo

Mund të mbyllësh sytë për gjërat që nuk do të shohësh, por nuk mund të mbyllësh zemrën për gjërat që nuk do të ndjesh.

Johnny Depp

Një ditë e gjithë jeta do të të kalojë para syve. Sigurohu që do t’ia vlejë ta shohësh.

Gerald Way