February 2018

Raca ekziston vetëm në kokën tonë për të dalluar dhe ndarë, është një zakon njerëzor që vjen nga shekulli i V, që e klasifikonte botën në grekë dhe në barbarë. Vizioni bipolar i “ne dhe ata” është i ngjashëm në shumë kultura dhe është një realitet pikologjik, që për disa

Foto e marrë që nga Griffith Park në Los Angeles në 30 janar 2018. Miliona njerëz e shijuan këtë të mërkurë eklipsin e plotë të superhënës blu, një dukuri që u pa në Amerikën e Veriut, Azi dhe në Oqeani. Superhëna e parë që nga Singapori në 31 janar 2018.

Babai i varfër: “Shko në shkollë, merr nota të mira”. “Siguro një punë që të jetë e sigurt”. “Puno fort dhe kurse”. “Puno për para”. “Paguaj huadhënësit në fillim”. “Kurse para duke bërë pazar për ulje çmimi”. “Mos bli diçka që nuk e përballon dot”. “Investimi është me risk”. “Shtëpia

“Jeta është 10% çfarë na ndodh dhe 90% si reagojmë ndaj atyre që na ndodhin”. “Jeta është diçka ironike që kërkon trishtim për të kuptuar çfarë është lumturia, zhurmë për të vlerësuar heshtjen dhe mungesën e dikujt për të kuptuar rëndësinë e pranisë së tij/saj”. “Jeta është udhëtimi më i

Ndonjëherë nuk përfundon dashuria, por durimi. Lodhemi duke i hedhur dru një zjarri që nuk të ngroh, duke i hedhur shikimin tonë dikujt që nuk bën as hapin më të vogël për të ardhur drejt nesh. Në fund, lodhemi duke këmbëngulur, shpresat na zbehen dhe na mbeten thjesht disa pjesëza

Dashi Jeta ne çift do vije duke u përmirësuar dita ditës. Duke filluar qe sot do ia shprehni me shume ndjenjat atij qe keni ne krah dhe e ardhmja pritet te jete me e ndritur. Beqaret do kenë takime te shumta dhe ne fund te ditës do iu duhet te