Home»Thenie»Nuk është kurrë vonë të ndiqni ëndrrat tuaja. 10 arsye të forta, shprehur nga 10 njerëz të mëdhenj (që diçka dijnë nga kjo punë…)

Nuk është kurrë vonë të ndiqni ëndrrat tuaja. 10 arsye të forta, shprehur nga 10 njerëz të mëdhenj (që diçka dijnë nga kjo punë…)

“Nuk ka asgjë më të mirë se sa një ëndërr, për të krijuar të ardhmen”.

Viktor Hygo

“Uroj që zgjedhjet tuaja të jenë pasqyrë e zgjedhjeve dhe jo të frikërave që keni”.

Nelson Mandela

“Mbahuni fort pas ëndrrave. Sepse pa ëndrra, jeta është si një zog me krahë të thyer. Nuk mundet të fluturojë”.

Langston Hughes

“Mund të thuash se jam ëndërrimtar. Por nuk jam i vetmi. Shpresoj që një ditë do të na bashkohesh. Dhe e gjithë bota do të jetojë si një e vetme”.

John Lennon

“Mënyra më e mirë për t’i bërë ëndrrat e tua të bëhen realitet, është t’i jetosh ato”.

Roy T. Benett

“Imagjinata është arma më e mirë në luftën kundër realitetit”.

Lewis Carroll

“Vetëm në errësirë do të jesh në gjendje të shohësh yjet”.

Martin Luther King Jr.

“Shpresa është një ëndërr me sy hapur”.

Aristoteli

“I mbyllur në një dhomë, imagjinata ime bëhet Universi dhe e gjithë pjesa tjetër e botës zhduket”.

Criss Jami

“Ne ëndërrojmë për t’i dhënë vetes shpresë. Të pushosh së ëndërruari, është njësoj si të thuash se nuk do të jesh kurrë në gjendje ta ndryshosh fatin tënd”.

Amy Tan / Bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *