Home»Thenie»“Libra të mirë miq të mirë, dhe një ndërgjegje e qetë: kjo është jeta ideale”

“Libra të mirë miq të mirë, dhe një ndërgjegje e qetë: kjo është jeta ideale”

Libra të mirë miq të mirë, dhe një ndërgjegje e qetë: kjo është jeta ideale.

Mark Twain

Kurrë mos ndaj fjalët që thua nga jeta që bën.

Paul Wellstone

Leximi është një mjet themelor në të jetuarit e një jete të mirë.

Mortimer J. Adler

Kur merr kontrollin e sjelljes tënde, ke marrë kontrollin e jetës tënde.

Roy T. Benett

Jeta është fjalori jonë.

Ralph Waldo Emerson

Kurrë mos lejo që shanset të të pengojnë të bësh atë që e ndjen në zemër se duhet ta bësh.

H. Jackson Brown

Merakosu më shumë për karakterin tënd, se sa për reputacionin, sepse karakteri është ajo që je në të vërtetë, reputacioni është ajo që të tjerët mendojnë se je.

John Wooden

Shumë njerëz do të hyjnë e dalin në jetën tënde, por vetëm miqtë e vërtetë do të lënë gjurmë në zemrën tënde”.

Eleanor Roosevelt

Kur fillova që të numëroja bekimet e mia, e gjithë jeta ime ndryshoi.

Willie Nelson

Të humbaësh është një tjetër mënyrë e të thënit që po shkon të eksplorosh.

Justina Chen

Nëse ke ndjenjën që diçka nuk shkon, mos ki frikë të flasësh.

Fred Korematsu

Vetë jeta është përralla më e bukur.

Hans Christian Andersen

Jeta është arti yt. Ti vetë je muzika. Ditët e jetuara janë sonatat e tua.

Oscar Wilde

Problemi me jetën nuk është se nuk ka përgjigje, por se ka shumë përgjigje.

Ruth Benedict

Në dy fjalë mund të përmbledh gjithçka që kam mësuar për jetën: ajo vazhdon.

Robert Frost / Përzgjodhi dhe përktheu: Bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *