Home»Keshilla»Këto janë 15 rregullat e arta për të jetuar një jetë të lumtur. Lexoji dhe reflekto!

Këto janë 15 rregullat e arta për të jetuar një jetë të lumtur. Lexoji dhe reflekto!

Shumë prej nesh e vendosin lumturinë e tyrë në pritje të së ardhmes. E vërteta është se ne mund ta krijojmë jetën tonë të lumtur që tani. Këto janë 15 rregullat që të duhet t’i ndjekësh për të jetuar një jetë sa më të bukur.

 1. Mendoje çdo ditë si dhuratën më të shtrenjtë që të është dhënë.
 2. Mëso të hapesh me të tjerët dhe të mbështetesh, tek ata që beson.
 3. Gjej kohën e duhur për t’u vënë në komunikim me shpirtin tënd.
 4. Shiko më të mirën tek njerëzit.
 5. Praktiko artin e pranimit.
 6. Lejoji emocionet të të udhëzojnë, por jo të përcaktojnë identitetin tënd.
 7. Hape mendjen tënde për të parë mundësi të reja dhe përgatite veten edhe për surpriza.
 8. Jep sepse do të japësh, jo për të marrë gjë mbrapsht.
 9. Udhëhiqu nga kënaqësia, jo nga frika.
 10. Fol dhe mendo për gjëra pozitive.
 11. Mos e ngatërro asnjëherë ekzistencën me jetesën.
 12. Hiq dorë nga fjala “duhet”. Çdo gjë ndodh për një arsye, jo domosdoshmërisht se duhet të ndodhë.
 13. Pranoje veten tënde pavarësisht gjithçkaje.
 14. Largoju pasigurive. Ti mund të arrish gjithçka.
 15. Rikrijoje edhe një herë përkufizimin tënd mbi dështimin. / Bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *