Home»Keshilla»Ja kur duhet “ta qepni gojën” e të mos e hapni…

Ja kur duhet “ta qepni gojën” e të mos e hapni…

Në kulmin e zemërimit.

Kur nuk keni të gjithë faktet.

Kur nuk e keni verifikuar historinë.

Nëse fjalët tuaja do të fyejnë dikë më të dobët.

Nëse fjalët tuaja do të jenë një pasqyrim i dobët i Zotit, apo miqve dhe familjes.

Kur tundoheni që të bëni shaka mbi mëkatin.

Kur do të ndiheni të turpëruar më vonë, për fjalët që keni thënë.

Kur tundoheni që të vini në lojë gjërat e shenjta.

Kur fjalët tuaja do të përçojnë një përshtypje të gabuar.

Nëse ajo që po flisni nuk është fare puna juaj.

Kur jeni të tunduar të thoni një gënjeshtër.

Nëse fjalët tuaja do të dëmtojnë reputacionin e dikujt.

Nëse fjalët tuaja do të shkatërrojnë një miqësi.

Kur thoni fjalë që më vonë do të duhet t’i gëlltisni.

Nëse e keni thënë tashmë më shumë se një herë.

Kur tundoheni të lajkatoni një njeri të keq.

Kur në vend që të flisni, duhet të jeni duke punuar.

/ Bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *