Home»Keshilla»Duhet të hiqni dorë nga këto 9 gjëra, për të qenë të lumtur

Duhet të hiqni dorë nga këto 9 gjëra, për të qenë të lumtur

Nëse dëshironi të jeni të qetë dhe të lumtur, e të shijoni gjithçka që keni në jetë, përpiquni që të hiqni dorë fare nga këto nëntë gjëra:

  1. Nevoja për të patur gjithmonë të drejtë.
  2. Nevoja për t’u bërë patjetër përshtypje të tjerëve.
  3. Nevoja për miratimin e të tjerëve.
  4. Rezistenca ndaj ndryshimit.
  5. Mbajtja e mendjes suaj në të kaluarën.
  6. Negativiteti në “bisedat” me veten.
  7. Besimet që ju shkaktojnë kufizime.
  8. Fajësimi i të tjerëve.
  9. Ankesa për gjithçka.

/bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *