27/02/2018

Përqafimi është një gjest intim i sinqertë, i bën mirë atyre që e japin dhe atyre që e marrin. Një gjest i thjeshte që komunikon dashuri dhe i bën mirë  lidhjes në çift, momenti ku erosi shkrihet në diçka më shumë se të ëmbël, që transmeton mbrojtje. Për fat të

“Po hë se vetëm me shtëpinë merresh, se mos bën ndonjë punë tjetër”. Ky është refreni i përditshëm në shumë prej familjet shqiptare, ku zakonisht gruaja luan rolin e shtëpiakes. Të gjithë e kemi provuar se sa e lehtë është t’i thuash fjalët pa e menduar se si do të

Shumë nga njerëzit ditët me shi i kalojnë duke qëndruar të mbyllur në shtëpi, por ka edhe të tjerë që dalin në natyrë dhe shijojnë pamjet e shiut. Aktivitetet qetësuese që mund të bëni në këto ditë me shi, kur xhamat vishen me avull dhe shtëpia mbushet me tingullin e

Ekzistojnë ushtrime dhe aktivitete të ndryshme për të zhvilluar 5 funksionet e mëdha mendore në mënyrë të suksesshme, sipas një lajmi të publikuar në ueb-faqen “Askmen”, që e transmetoi Start. Truri ynë përbëhet nga 5 funksione themelore mendore: memoria, përqendrimi, gjuha, aftësitë vizive dhe funksioni drejtues. Për të qenë sa