26/02/2018

Gjenet e nënës përcaktojnë se sa të mençur do të jenë fëmijët e saj, thonë hulumtuesit. Gratë kanë më shumë gjasa që të transmetojnë gjene të inteligjencës tek fëmijët e tyre për shkak se kanë kromozomin X dhe gratë kanë dy nga këto, ndërsa burrat kanë vetëm një. Shkencëtarët besojnë

Asnjë prej nesh nuk del nga shtëpia pa smartfonin me vetë (përveç rasteve kur e harrojmë pa dashje). Prandaj, në këtë artikull jemi përpjekur të përmbledhim disa marifete të vogla për t’ju ndihmuar të bëni foto më të bukura me smartfonin tuaj. Jo të gjithë kemi mjaftueshëm para për të