24/02/2018

Paratë nuk e blejnë lumturinë, është një shprehje të cilën e kemi dëgjuar shpesh. Nuk e kemi marrë seriozisht për shkak se të gjithë e shohim paranë si qëllimin e jetës. Mirëpo studiuesit më në fund na e kanë gjetur përgjigjen. Paratë nuk ju bëjnë aq të lumtur sa gjumi

Femrat në moshë të re duket sikur i dinë të gjitha, dhe në momentin që arrijnë një moshë të madhe kuptojnë që në të vërtetë nuk kanë ditur asgjë. Kështu të paktën shprehen të gjitha femrat të cilat i kanë kaluar të 60-at. Nëse doni një jetë më të mirë,

Të ndjehesh mirë me veten, kjo po që ju bën më tërheqës për të tjerët. Dhe sa më shumë e doni veten, aq më pak e rëndë bëhet jeta dhe marrëdhëniet bëhen gjithnjë e më të lehta e spontane. Nuk e kaloni kohën me vramendje, mbi atë që mendojnë të

Planetet i kanë falur 12 shenjave të horoskopit nga një cilësi të veçantë për të cilën duhet vërtetë të ndihen krenare. Jeni kuriozë? Zbulojeni si më poshtë: Dashi: Duhet të ndihen krenarë për aftësinë e tyre për ti çuar gjërat deri në fund. Demi: Duhet të ndihen krenarë për qëndrueshmërinë

Michio Kaku, një nga shkencëtarët më të njohur dhe të respektuar, është një fizikan teorik i angazhuar për vite në studimin e teorisë së fijeve, për të cilat ishte i pari që themeloi një formulim preciz në lidhje me teorinë e fushës. Shkencëtari ka deklaruar se ka gjetur provën për

Këtë shkrim dua ta nis me titullin e një romani që kam lexuar, por që pohon të kundërtën, se dashuritë e mëdha nuk veshin fustane nusërie. Një temë e tillë është ndër ato më të shpeshtat, që diskutohen kudo : në punë, në rrethet tona shoqërore, apo edhe në rrjetet