23/02/2018

Sytë janë një pjesë tepër e veçantë e trupit të njeriut, unikë tek çdo njeri. Thuhet se ato “janë pasqyra e shpirtit” dhe se mund t’i tregojnë të tjerëve sesi ndiheni nga brenda. Megjithatë, shpesh, falë syve tregoni më shumë seç duhet. Ja disa fakte interesante që ndoshta nuk i

“Lërja gjithçka në dorë Zotit. Ai do të ndihmojë të kalosh çdo vështirësi”. “Mos u streso. Zoti e di se për çfarë je duke u lutur”. “Jeta është më e bukur, nëse beson në Zot”. “Besoji Zotit në kohët e tua të mira dhe ai do të ndihmojë në kohët

Të gjithë e njohin Joanne Kathleen Rowling. Ajo është autorja e serisë së famshme të librave për fëmijë dhe adoleshentë “Harry Potter”. Refuzimi i pranimit në universitet, vdekja e të afërmve më të dashur të saj, aborti i një shtatzënie të padëshiruar, ndarja nga bashkëshorti dhe shumë ngjarje të tjera,

“Kujtimet tona janë bota më perfekte se universi. Ato u japin jetë gjërave që nuk ekzistojnë më”. “Ka vetëm një gjë të mirë në jetë dhe ajo është dashuria”. “Janë jetët që ndeshim në jetën tonë, që e bëjnë jetën tonë të vlefshme për t’u jetuar”. “Gjëja e vetme e

Isha 19 vjeç dhe isha në gjendje të mjerë. Isha shumë i dashuruar me të dashurën time dhe ne ishim ai tipi i ciftit të mërzitshëm. Shkonim bashkë në shkollë. I bënim bashkë projektet. Ktheheshim bashkë nga shkolla. Jetonim në të njëjtin konvikt. Drekën e hanim bashkë. Ishim shumë të

Shqipëria, ky vend i vogël në gadishullin e Ballkanit, e ka lënë pas tashmë kohën kur ishte e izoluar për pothuaj pesë dekada, për shkak të regjimit komunist. Tani, Shqipëria më në fund po zë vendin e saj të merituar në hartën globale të turizmit. Bregdeti i puthur prej Adriatikut