22/02/2018

Kemi dëgjuar shpesh të flitet për Masonët, por deri më sot shumë pak ose aspak dimë rreth tyre. Çfarë janë Masonët, nga kanë ardhur ata? Këto janë pyetje që ende mbeten misteri më i madh i njerëzimit. Kush e përbën këtë Shoqatë misterioze, të quajtur: edhe Rrymë e Lëvizje, edhe

Të gjithë duhet ta shohin “Darkest hour” Filmi i ri “Darkest hour” ofron anën diplomatike të një tjetër filmi aksion të kohëve të fundit, “Dunkirk”. Kështu shkruan historiani amerikan, Victor Davis Hanson, në lidhje me filmin më të fundit që i kushohet Kryeministrit britanik, Winston Churchill, gjatë pushtimit të Francës

1.Meshkujt që nuk bëhen të gjallë: Takimi i parë shkon ashtu siç duhet. Ai është i sjellshëm, i ëmbël, keni interesa të përbashkët, madje zbuloni që keni edhe përputhje të shenjave të horoskopit, por sapo rrugët tuaja ndahen (urojmë të ketë patur mirësinë t’ju shoqërojë në shtëpi) nuk bëhet më

Në ditët e fundit të jetës Hitleri besonte ende se ushtria Naziste do t’ia dilte të fitonte. Por ky ishte vetëm një iluzion i rremë sepse në 28 prill 1945 forcat sovjetike ishin vetëm 500 metra larg bunkerit. Baron Von Loringoheven ka detyrën të marrë informacione nga jashtë por bunkeri

Na ka ndodhur të gjithëve të hyjmë në Instagramin e shoqes së ish të dashurit dhe t’i bëjmë “like” padashje një fotoje para 120 javësh. Ky është një nga momentet më të sikletshme që përjetojmë, kur në fakt nuk duhet. Pse? Sepse është diçka që e bëjnë të gjithë. Gjithashtu,

iPhone juaj ka pafund hile të fshehta të cilat ju nuk i dini, dhe mund të ndryshojë mënyrën si i përdorni që tani. Tekstet e këngëve Shpesh kur dëgjojmë këngë na vjen dëshira edhe t’i këndojmë, gjë që bëhet pak e vështirë nëse nuk dimë tekstin. Ndaj hapi i rradhë