21/02/2018

Mendje të ndritura ka pasur dhe do të ketë përherë, por të gjithë duhet të pranojmë se janë të paktë ata që kanë një mendje të ndritur dhe njëkohësisht i kanë aftësitë e duhura për të mbajtur fjalime mbresëlënëse përpara një publiku të gjerë. Më poshtë do të keni mundësinë

“Sa shumë e do veten tënde?” Vetëm duke kuptuar rëndësinë e të dashurit të vetes, ke për të marrë vendimin që të largohesh nga njerëzit që nuk të ndihmojnë të ecësh përpara. Shumica e njerëzve ecin në jetë në mënyrë të kotë, sepse nuk e kuptojnë se çfarë do të

Aktiviteti fizik është domosdoshmëri dhe nëse kryhet në mënyrë të rregullt kthehet në mjet të rëndësishëm për përmirësimin e shëndetit në përgjithësi, fizik dhe mendor, si dhe zvogëlon shumë rrezikun për sëmundjet kronike të njerëzve. Personat, të cilët janë më aktivë në jetën e përditshme janë më pak të rrezikuar

Këtë shkrim dua ta nis me një pyetje shumë të thjeshtë : “Për këtë realitet kanë vuajtur të parët tanë?”. Mund t’ju duket shumë filozofike, por nuk dua aspak të futeni në mendime të thella. Mirëpo nuk mund të rri dot pa shprehur revoltën që ndiej brenda vetes për këtë

E dimë se shumë prej jush janë duke kërkuar sugjerime për libra në mënyrë që t’i shtojnë në listën e librave që do t’i lexojnë gjatë pranverës. Për këtë arsye në kemi menduar të listojmë disa prej tyre që vlerësohen si më të mirët në klasifikimet botërore, por që njëkohësisht

Mbas zhvillimit te 3 sondazheve te Portalit te Energjise energjia.al mbi personin e vitit 2017 ne fushen e energjise elektrike, hidrokarbure dhe mjedis, kane rezultuar keta fitues: 1. Cmimi Energy Man – Z. Luan Aranitasi 2. Cmimi Oil Man – Z. Adrian Jasimi 3. Cmimi Environment Man – Z. Fatbardh