20/02/2018

Engjëjt janë entite jofizike që vibrojnë në një frekuencë ndryshe nga e jona. Ata shohin përherë veprimet tona dhe përpiqen të na udhëzojnë se si të veprojmë në mënyrën e duhur. Është një mister se si këta engjëj mbrojtës kujdesen për ne pa qenë prezentë, thjesht duke na bërë të

Këto janë kohë të vështira për të rritur fëmijët. Me zhvillimin e internetit dhe teknologjisë, fëmijët janë më të ekspozuar ndaj gjërave që u përkasin të rriturve. Mund të luajnë lojëra elektronike me dhunë, të shohin filma ose programe me tema për të rritur, si dhe të ekspozohen ndaj bullizmit.

Në vitin 2015, Fujitsu krijoi një software për të lehtësuar komunikimin e personave të shurdhët. E quajti “Live talk” dhe deri para do kohësh ishte i disponueshëm vetëm në Japoni. Përdorimi i tij është i thjeshtë. Përdoruesit shkarkojnë aplikimin, zgjedhin gjuhën e preferuar dhe dërgojnë një mesazh zëri. Marrësi i

Një formë e re uji që është në të njëjtën kohë edhe lëng edhe i ngurtë dhe ka një strukturë kimike shumë ndryshe nga ai që njohim në tokë dhe ekziston vetëm në kufijtë e sistemit diellor, ndoshta në Uran ose Neptun. Zbulimi i publikuar në revistën “Nature Physics” u

Deri më tani mendohej se pirati Samuel, “Black Sam”, Bellamy ishte zhdukur gjatë një mbytjeje të anijes së tij imponuese Whydah, por historia e vërtetë e fatit të tij mund të zbulohet. Bellamy që mori nofkën nga përdorimi i flokëve të zinj të lidhur në vend të një parukeje të

Njerëzit shpesh përcaktojnë qëllime të ndryshme gjatë gjithë jetës së tyre. Dikush mund të dëshirojë të bëjë një karrierë, të bëhet i pasur, i famshëm, të tjerët të mbushin murin me diploma ose përshkojë një distancë të caktuar, për të humbur peshë ose për të gjetur dashurinë e jetës. Në