02/19/2018

“Ndoshta gabimi më i madh që kam bërë në të shkuarën, ka qenë të besoja se dashuria kishte të bënte me gjetjen e njeriut të duhur. Në të vërtetë, dashuria ka të bëjë me shndërrimin në njeriun e duhur. Mos kërko për personin, me të cilin do të kalosh jetën.

Ditët e fundit ka qarkulluar në internet videoja e një maçoku me emrin BenBen, i cila ka prekur zemrat e gjithë shikuesve. Bëhet fjalë për një maçok të mërzitur dhe shumë të sëmurë, i cili u çua për kurim në një klinikë veterinare. BenBen kishte shumë plagë nëpër trup, dëmtime

Numerologjia është një konsideruar shkencë më vete për sa i përket parashikimeve apo karakteristikave. Numrat nuk janë asnjëherë të rastësishëm dhe për këtë mund të jemi të sigurt. Sado e pabesueshme të duket, numerologjia përcakton edhe formën tuaj trupore. Nëse ja vini veshin deri në fund, mund të gjeni edhe

Shpeshherë ndodh që njerëzit që kanë grup gjaku 0 të konsiderohen të vecantë. Kjo ndodh pasi mendohet se njerëzit me grup gjaku 0 janë pasardhës të njeriut të parë. Grupi 0 i gjakut ka qenë i pari që ka ekzistuar dhe ishte i paraardhësve të njeriut që njiheshin si gjuetarë

Fruti i mollës ka shumë vlera ushqyese. Molla përmban vitaminat A, B dhe C. Gjithashtu përmban sheqer, hekur, natrium, acetaldehid, fosfor etj. Ndikimet e saj pozitive në organizëm janë të shumta. Molla lehtëson jashtëqitjen. Në personat që vuajnë nga konstipacioni, rekomandohet të marrin mollë herët në mëngjes, si dhe përpara

Hitleri do të deklaronte më vonë se po të kishte patur dijeni mbi natyrën e prodhimit të tankeve ruse, dhe sidomos për tankun T-34, kundër të cilit armët standarte gjermane antitank nuk ishin efikase, nuk do ta kishte pushtuar kurrë Bashkimin Sovjetik. Ndoshta. Por u desh një teatër lufte në