14/02/2018

Çdo njeri ka një sërë problemesh që i mban mbi supe : pamundësia për të gjetur një punë, pamundësia për ta nxjerrë familjen në dritë, pamundësia për të fjetur me fëmijën e porsalindur,  pamundësia për të jetuar pasi ajo të tradhëtoi, kur ti e doje me gjithë zemrën tënde dhe

“Një shoqëri nuk ka asnjë mundësi suksesi, nëse femrat e saj nuk edukohen…” “Është shumë më mirë të lëndohesh nga e vërteta, se sa të kënaqesh me një gënjeshtër”. “Mund të duket e padrejtë, por ajo çfarë ndodh në disa ditë, ndonjëherë vetëm në një ditë, mund të ndryshojë rrugën

Je ndjerë ndonjëherë sikur nuk do t’ia dalësh dot mbanë përpara vështirësive? Gjëja më e rëndësishme që mund të bëhet, është të mendosh pozitivisht dhe të përpiqesh sa më shumë për të kaluar çdo problem. Ja çfarë duhet të bësh : Kupto se edhe kjo gjë do të kalojë. Çdo

Përherë shohim përreth vetes sonë dhe mendojmë se gjërat nuk po ndryshojnë aspak për mirë, madje duket sikur po përkeqësohen. Për të qenë më pozitivë, duhet të ndryshojmë disa zakone. Lexoji këshillat më poshtë dhe ndryshoji këto aspekte të jetës tënde: Mëso përherë diçka të re! E kalojmë gjithë rininë

Veza bën pjesë në listën e 10 ushqimeve më të shëndetshme dhe jo pa arsye. Ajo përmban një sërë vlerash ushqyese, që nga sasia e lartë e proteinave e deri tek kolina. Përmbajtja e lartë në proteina e ka vendosur atë në kategorinë e produkteve të mishit në piramidën ushqimore.

1. Gruan Nëse patë gruan të ulur mbi shkëmb, ju jeni një person që vlerësoni çdo gjë sensuale. Ndërkohë që kjo përfshin aktivitetin seksual me partnerin, gjërat që ju udhëheqin janë më shumë sesa seksuale në natyrë. Ju jetoni një jetë të përkushtuar për të përjetuar kënaqësitë e thjeshta të