13/02/2018

“Mos e harxho kohën tënde me shpjegime : njerëzit dëgjojnë vetëm atë që duan të dëgjojnë”. – Paulo Coelho. “Koha është distanca më e madhe midis dy vendeve”. – Tennessee Willims. “Dikush që guxon dhe shpenzon në mënyrë të kotë një orë nga koha e tij, nuk e ka kuptuar

Jemi mësuar tashmë të shohim vetëm femra që lexojnë dhe mbushin sallat e bibliotekave me raste të rralla të meshkujve në to. Është thënë edhe se janë femrat që lexojnë, ato që pëlqehen më tepër prej meshkujve, por realisht, studimet tregojnë edhe të vërtetë edhe të anasjelltën e këtij pohimi.

Të gjithë duam të jemi të lumtur, por me gjithë gjërat e bukura që shohim në instagram, me motin e ftohtë, me dështimet tona të vazhdueshme, e kemi pak të vështirë ta arrijmë lumturinë. Të gjesh hapësirë në jetë për lumturinë mund të duket e vështirë. Në një libër kam

Mos u dëshpëro! Edhe unë e dua botën e internetit ashtu si ty, ama kam kuptuar se sa joreale është ajo botë. Ti mërzitesh se sa perfekte duket jeta e të tjerëve dhe sa e komplikuar duket jeta jote, krahasuar me jetën e tyre. Nuk është aspak kështu. Ajo çfarë

Sot është dita më e trishtë e jetës sime. Si doktor, unë kam trajtuar aq shumë gra shtatzëna dhe çdo herë që jam në sallën e lindjes i lutem Zotit t’i bekojë të gjitha nënat. Dhimbja që gratë kalojnë në sallën e lindjes është e papërshkrueshme dhe kjo nuk përfshin

Fejsbuku, kolosi prej dy miliardë përdoruesish që pikërisht mbi të dhënat i ka ngritur themelet e tij, ndodhet përballë një vështirësie ligjore që mund të shkaktojë një efekt domino shumë të madh. Dhe pasojat e mundshme të të cilit janë të pallogaritshme. E gjitha nis nga një vendim i një