12/02/2018

“Pranoje veten, duaje veten, dhe vazhdo të ecësh përpara. Nëse dëshiron të fluturosh, duhet të heqësh dorë nga ato që të tërheqin poshtë”. – Roy T. Bennet. “Duaje veten. Fale veten. Ji i sinqertë me veten. Mënyra se si e trajton veten, përcakton standardet se si të tjerët do të

Engjëjt janë mbrojtësit dhe udhëheqësit tanë. Ata janë shpirtra hyjnorë të dashurisë dhe dritës që punojnë me ne për të na ndihmuar përgjatë jetës sonë. Engjëjt mbrojtës janë unikë për çdo person; secili prej nesh ka engjëjt e vet. Për disa njerëz mund të jetë vetëm një, ndërsa për disa

Pse është kaq e vështirë të mbash një marrëdhënie në ditët e sotme? Pse njerëzit janë bërë ‘të paaftë’ për lidhje afatgjata? Mos vallë, kemi harruar se si dashurohet? Ose më keq akoma, mos vallë, nuk e dimë çfarë është dashuria? Nuk jemi gati. Nuk jemi gati për kompromiset, sakrificat

Dashuria, edhe si ajo në përralla, nuk mjafton për të pasur një marrëdhënie të qëndrueshme dhe afatgjatë. Dashuria e muajve të parë është e bukur, gjithçka duket perfekte, por me kalimin e kohës faktorë të ndryshëm dalin gjatë rrugës dhe i vështirësojnë gjërat. Pra, rezulton që dashuria të mos jetë

Lindim me dëshira dhe vdesim me plot të tilla. Në mes kalojmë muaj, stinë, vite duke ëndërruar t’i përmbushim ëndrrat tona, të prekim sadopak legjendën tonë vetjake. Shpesh gabojmë. Në përpjekjet e vazhdueshme që bëjmë, humbasim drejtim dhe jeta na braktis në mëshirë të fatit. Atëherë fillon të kuptosh se

DASHI Do jeni ekstremisht xheloze gjate kësaj jave ju te dashuruarit dhe ka rrezik te bëni gjera te gabuara qe nuk do i pëlqejnë aspak partnerit. Lidhja juaj do rrezikohet me te vërtetë shume. Beqaret do kenë takime shpërthyese te cilat do i mrekullojnë dhe i nxitin te hedhin hapa