10/02/2018

Dhe vjen një ditë kur sheh se gjithçka ka ndryshuar. Kupton se çfarë është e rëndësishme dhe çfarë nuk është e rëndësishme. Mëson të mos e vrasësh shumë mendjen për fjalët që thonë të tjerët për ty dhe të shqetësohesh për të ndryshuar gjërat që sheh të gabuara tek vetja.

Depresioni është një gjendje mendore e karakterizuar nga ndjesia e zgjatur e dëshpërimit, pamjaftueshmërisë dhe fajit, si dhe e shoqëruar me humbje të energjisë dhe çrregullime të oreksit dhe gjumit. Disa nga shenjat e përditshme që shfaq një person që vuan nga depresioni, janë: – qëndrimi në shtrat gjithë ditës

Jordan Belfort është një autor amerikan dhe njëkohësisht një nga të paktët persona që kanë arritur të mbajnë fjalime fantastike motivuese. Këto janë disa nga thëniet më të bukura të tij që do t’ju motivojnë në mënyrë të padiskutueshme: Gjëja e vetme që qëndron midis teje dhe ëndrrave të tua

CALÍGULA (12-41). Perandori romak. Pohonte se ishte Jupiteri dhe dërgonte drejt vdekjes, torturonte arbitrarisht këdo, p.sh ata që ndërprisnin interpretimin e aktorit Mnester, dashnorin e tij. Për t’u tallur me senatin emëroi senator dhe konsull kalin e tij, Incitatus. ATILA (395-453). Mbreti i hunëve. Egërsia e tij i vurin nofkën “Kamzhiku i

  Testi realizohet duke i shtuar një solucion të lëngshëm substancës që po egzaminohet dhe nëse ajo fillon të ndriçojë nën një dritë blu ky është indikatori që kjo substancë përmban kokainë. Në rastin e personave substanca bashkohet me pështymën. Ky mjet i zbulimit të menjëhershëm u krijua nga Yi