09/02/2018

Do të mjaftojë lëvizja e një pjese të trupit, falë një teknologjie të re të quajtur “matchpoint”, që është vënë në zbatim nga universiteti britanik i Lancasterit. Për të kontrolluar funksionet e ndryshme nevojitet lëvizja rrethore e njërës dorë, kokës apo edhe një këmbe, që kapet prej një kamere. Një

Disa teori konspirative janë kryesisht të padëmshme. Të tjerat kanë pasoja që shtrihen larg. Tani studiuesit po i afrohen shumë kuptimit të arsyeve pse kaq shumë njerëz besojnë gjëra që s’janë të vërteta Teoritë konspirative nuk janë aspak një gjë e re. Që në shekullin 3, Ungjilli ikur i humbur

Google i bën homazh me një doodle piktores Paula Modersohn-Becker, një nga artistet e para që solli modernizmin në botë në fillim të shek XX. Modersohn-Becker lindi në 8 shkurt të vitit 1876 në qytetin e Dresdenit, Gjermani dhe më vonë u transferua bashkë me familjen në Bremen. Që në

Melanie Griffith ishte e ftuara speciale e një sipërmarrësi dhe ndërtuesi austriak, Richard Lugner që çdo vit fton në Ballon e Operas së Vienës një yll ndërkombëtar. Ish bashkëshortja e Antonio Banderas, 60 vjeç, tërhoqi vëmendjen e të gjithë bliceve për shkak të pamjes së panjohur gjatë koferencës për shtyp.

Gjatë shkurtit karnavalet janë qendra e vëmendjes e të gjithë njerëzve, por karnavalet e kontinentit amerikan tërheqin patjetër më shumë se cilatdo, sidomos ato të Rio de Zhaneros. Duhen edhe pak ditë që Sambódromo Marqués de Sapucaí të shkëlqejë me ngjyra, muzikë, karroca, kostume dhe mbi të gjitha me alegrinë