07/02/2018

Me siguri keni shok ose shoqe që do të dijë gjithçka për të gjithë. Ju pyesin për çdo njeri dhe nuk lënë informacion që t’ju shpëtojë. Në fakt të gjithë merremi pak me thashetheme por disa kryesojnë garën. Pikërisht horoskopi na tregon se këto 3 shenja vdesin të fusin “hundët”

Besoni apo jo, shmangia e kënaqësisë në pije alkoolike gjatë marrjes së antibiotikëve nuk ka absolutisht kurrfarë kuptimi, së paku jo për shumicën e barnave të këtij grupi. Dhe, besoni apo jo, kjo lajthitje është e rrënjosur për shkak të seksit të tepërt! Hulumtimet më të reja të ekspertëve të

Vitamina E u jep flokëve shkëlqim dhe dendësi, ndërsa B12 është furnizues kryesor i energjisë në organizëm. Vitaminat janë shumë të rëndësishme për organizmin tonë. Roli i tyre është ngushët i lidhur me shëndetin tonë, por edhe me bukurinë. Megjithatë, nuk është punë e lehtë të përcaktohet cilat vitamina për

Sipas disave që e kanë studiuar, Ligji universal i tërheqjes është me ne që nga fillimi i kohëve, madje ndoshta nga momenti i krijimit dhe fillimit të mendimeve. Të tjerët thonë që është e pamundshme të përcaktohet saktë se kur ka hyrë ky koncept në mendjen njerëzore. Disa ekspertë për

Fëmijët me çrregullim të koncentrimit dhe hiperaktivitetit (attention deficit hyperactivity disorder – ADHD) informatat vizuale i përpunojnë ndryshe në krahasim me fëmijët pa çrregullime, tregon hulumtimi i ri i shkencëtarëve amerikanë. Duke gjetur modele të ndryshme të aktivitetit në trurin e fëmijëve me ADHD, hulumtuesit shpresojnë që një ditë do