07/02/2018

Në kulmin e zemërimit. Kur nuk keni të gjithë faktet. Kur nuk e keni verifikuar historinë. Nëse fjalët tuaja do të fyejnë dikë më të dobët. Nëse fjalët tuaja do të jenë një pasqyrim i dobët i Zotit, apo miqve dhe familjes. Kur tundoheni që të bëni shaka mbi mëkatin.

Nëse keni parë demin: Nëse keni parë demin në imazh, do të thotë që besoni në veten tuaj, ju e dini saktësisht se çfarë duhet të bëni në jetën tuaj. Pranoni vanitetin tuaj, kur të tjerët duken të veçantë, misteriozë. E urreni gënjeshtrën dhe hipokrizinë. Ju mund të jeni kampion

Nëse dëshironi të jeni të qetë dhe të lumtur, e të shijoni gjithçka që keni në jetë, përpiquni që të hiqni dorë fare nga këto nëntë gjëra: Nevoja për të patur gjithmonë të drejtë. Nevoja për t’u bërë patjetër përshtypje të tjerëve. Nevoja për miratimin e të tjerëve. Rezistenca ndaj

Të gjithë i fshehim diçka botës. Shumë prej nesh mbajnë maska për të fshehur gjërat që nuk duam t’i shohë bota. Ndoshta druhemi se nuk do të na kuptojnë, apo do të na gjykojnë. Por të gjithë e bëjmë, për një arsye a një tjetër. Dhe mendimet tona të fshehura

Nga Tim Uoll Ju mund të keni dëgjuar për qentë liderë, bletën mbetereshë dhe mbretërit e xhunglës, por asnjëherë për senatorë e savanës dhe votuesit milingona, çka çon dikë të pyesë “A është demokracia e panatyrshme?” Në fakt, demokracia, në kuptimin e vendimeve kolektive bazuar në motivet e shumicës, udhëzon ndërveprimet

Shpikja e telekomunikacioneve është një episod i historisë së errët në të cilën alternohen kreativiteti, gjenialiteti, imoraliteti, vjedhja e ideve, rrugë për të marrë patenta dhe mijëra situata të diskutueshme që disa i ka favorizuar dhe disa i ka lënë në harresë. S’ka pak që është kthyer Tesla dhe Popov