06/02/2018

Një stuhi e tillë dëbore e paregjistruar ndonjëherë ka shqetësuar jetën në Moskë, ku temperaturat e regjistruara këtë të hënë ishin 13 gradë nën zero dhe me bllokime të shumta. Këtë të hënë mund të bien 23 cm dëborë, – lajmëruan autoritetet moskovite dhe njoftuan të mos qarkullonin me automjete

Nëse do të udhëtonin më veri të Bullgarisë dhe do t’i afroheshim provincës së Lukovit ka një shpellë të quajtur Iskar, shumë afër fshatit të Karlukovo-s, në një mal gëlqeror gjejmë Sytë e Zotit. Rajoni i është nënshtruar për mijëra vite veprimit karstik, pra ndryshimeve kimike që prodhon uji mbi

Je lodhur ndonjëherë duke u përpjekur të bësh për vete dikë që nuk të ka kushtuar vëmendjen që meritoje? Je ndjerë ndonjëherë vetëm dhe ke kërkuar dikë që nuk ia ka ndjerë shumë se si ndiheshe ti? Je shqetësuar ndonjëherë aq shumë, saqë ke kaluar edhe netë pa gjumë duke