06/02/2018

Aftësia jonë përqëndruese është përkeqësuar në 20 vitet e fundit për faj të aplikacioneve dhe të uebsajteve të konceptuara për të tërhequr vëmendjen tonë. Dikush po studion mënyra për t’u mbrojtur prej tyre Ka qenë i komplikuar shkrimi i këtij artikulli. Jo vetëm pse përmban zbulime të pabesueshme, por sepse

Zgjodha një dembel që të bënte një punë të vështirë. Sepse dembeli do të gjejë një mënyrë të kollajtë për ta bërë. Eshtë mirë të festosh suksesin, por më e mira është të nxjerrësh mësime nga dështimi. Teknologjia është vetëm një mjet. Për të bashkuar fëmijët dhe për t’i mësuar

Futja e omeprazolit në fund të dekadës së viteve 1980 shënoi një hap përpara në kontrollin e sëmundjeve të lidhura me acidin gastrik në krahasim me cimetidinën dhe ranitidinën që ishin ilaçet që përdoreshin qysh atëherë. Omeprazoli është një supresor i fuqishëm i acidi gastrik, frenon deri në 80% të

Topi i lëvisshëm është një nga armët që ushtritë e botës e ëndërrojnë. Bëhet fjalë për një armë që qëllon predha duke përdorur një fushë elektrike, çka do të lejonte goditjen e objektivit me mbi 6 herë shpejtësinë e tingullit. Amerika ka provuar të krijojë disa lloje prototipesh, por deri

Rasti jo vetëm që tronditi Condado  Wake, por i tejkaloi kufijtë e shtetit të Karolinës së Veriut për të indinjuar gjithë vendin. Steven Pladl (42 vjeç) dhe Katie Pladl (20) u burgosën nga autoritetet pasi u konfirmua se kishin një marrëdhënie incesti nga e cila lindi një fëmijë, shtatorin e kaluar.

Dashi Në këtë ditë të martë jeta juaj e dashurisë do të fitojë vrull dhe do të ketë më shumë interesim nga ana juaj për të ruajtur harmoninë në çift. Beqarët do të kenë yjet në favorin e tyre dhe do të bëjnë përparim me njohjet e reja. Sot do