06/02/2018

Nëse ka një pikturë kontroverse në art, ajo është Xhokonda ose Mona Liza: buzëqeshja enigmatike e së cilës ka qenë strumbullar i shumë spekullimeve dhe do të mjaftonte kjo për ta vënë në atë repart. Megjithatë nuk është i vetmi element, kohët e fundit ka patur disa opinione rreth një

Dua ta nis këtë material me një pyetje të thjeshtë : Si e nis ti ditën tënde? Nëse je edhe ti si shumica, me siguri merr një kafe dhe një kek dhe nis t’i konsumosh në makinë, ndërkohë që rri e pret nëpër semafor për të shkuar në punë. Nëse

Paratë janë një nga gjërat më të rëndësishme të jetës sonë. Ato nevojiten për mbulimin e shumë shpenzimeve, që nga blerjet e përditshme të ushqimeve, e deri tek pushimet në verë. Pikërisht lista e gjatë e gjërave që mund të blihen me para, ka bërë edhe të dalë shprehja “Paraja

Shumë prej nesh e vendosin lumturinë e tyrë në pritje të së ardhmes. E vërteta është se ne mund ta krijojmë jetën tonë të lumtur që tani. Këto janë 15 rregullat që të duhet t’i ndjekësh për të jetuar një jetë sa më të bukur. Mendoje çdo ditë si dhuratën

“Dashuria është si era, ti nuk e sheh, por e ndjen atë”. “Pa vuajtje, nuk do të kishte mëshirë”. “Ka momente kur dua ta kthej kohën pas dhe të largoj gjithë trishtimin, por kam frikën se nëse e bëj, me trishtimin do të largohen edhe momentet e bukura”. “Fillimisht do

Nuk mund të them se unë e kam kohën e mjaftueshme për t’u ulur përpara televizorit e për të parë filma. Por sa herë që kam pak kohë të lirë, më pëlqen të shoh filma frymëzues.  Një histori motivuese është mënyra më e mirë për të motivuar njerëzit që nuk