05/02/2018

Inati, frika, dhimbja, urrejtja, xhelozia, faji Gjatë gjithë jetës ne takojmë plot njerëz, disa për gjithë jetën dhe disa përkohësisht, për të na mësuar diçka e më pas, për t’u larguar nga ne. Por çdokush ka rëndësinë e vetë në jetët tona. Ata që ne takojmë janë një pasqyrë e

Duhet të duash veten në mënyrë që të kuptosh dashurinë e të tjerëve, ta pranosh atë dhe t’ua kthesh atyre dashurinë me dashuri. Por çfarë ndodh kur e do mjaftueshëm veten tënde? Zbulon pasionet e tua dhe merr kohën e duhur për to. Dashuria është e bukur, por nuk është

Lideri hungarez propozon një vizion alternative ndaj atij kryesor europeist. Në qendër është një ide suprematiste dhe ekskluziviste e Perëndimit, të cilit ndjen se i përket. Lindja sovraniste dëshiron të na shpëtojë nga deformimet liberale të Brukselit, të mos i nënshtrohet Rusisë Çfarë lexon çdo të enjte Viktor Orbán, kur