05/02/2018

Ai që është i kënaqur me atë që ka, është i pasur. Asgjë nuk është më e butë dhe fleksibël se sa uji, e prapëseprapë askush nuk i reziston atij. Muzika në shpirt mund të dëgjohet nga Universi. Aktet e mëdha përbëhen nga punë të vogla. Kur puna e atij

E gjithë jeta është një eksperiment. – Ralph Waldo Emerson Investimi në dije gjithmonë shpërblen me interesin më të lartë. – Benjamin Franklin Ji më i zgjuar se të tjerët nëse mundesh. Por mos ua thuaj këtë. – Earl Chesterfield Të gjithë qeniet njerëzore, nga natyra, dëshirojnë të dijnë. –

Mos lejo që sjellja e të tjerëve të të shkatërrojë paqen tënde të brendshme. Dalai Lama Ajo që nuk është humbur kurrë, nuk mund të gjendet kurrë. Proverbë Zen Ata që janë zgjuar, jetojnë në një gjendje mrekullie të vazhdueshme. Buda Mrekullia e vërtetë nuk është të ecësh mbi ujë

Këtë shkrim kam vendosur ta nis me një mesazh të fuqishëm nga kapitulli i tretë i fjalëve të urta në Bibël. Fakti që zgjodha një pjesë biblike, nuk dot të thotë se ky shkrim u dedikohet vetëm besimtarëve të krishterë. Nëse beson sado pas, kupto se unë po të drejtohem

Mos u shqetëso kur të bërtas dhe të fajësoj për diçka. Mos u shqetëso kur jam me inat dhe të përgjigjem me fjalë të ashpra që shpjegojnë arsyen e inatit tim. Mos u frikëso kur i bie derës së shtëpisë tënde në mes të natës. Mos u ndje keq kur

Metodat e përdoruara nga marka të njohura për të vënë në dispozicion të shoqërisë produktet e tyre mund t’i japin fund besueshmërisë së shumë firmave që shumë i njohin dhe u besojnë. Për të qenë të sigurt se jeni në dijeni të asaj që konsumoni kemi përzgjedhur një numër firmash