02/02/2018

Një studim i ri i publikuar në Journal of Preventive Cardiology zbuloi se qëndrimi në këmbë për 6 orë në ditë eviton shtimin në peshë, madje edhe ndihnon në rënie të saj. Koha e zgjatur e qëndrimit ulur është e lidhur me epideminë e obezitetit, me sëmundjet kardiovaskulare dhe me

Në tetor të vitit 2016 kur Donald Trumpi ende nuk ishte president i USA-s ideoi një nga shpikjet e tij më polemizuese, kur iu drejtua të sëmurëve terminalë të vendit dhe u kërkoi, pavarsisht diagnozës, të rezistonin deri në ditën e zgjedhjeve dhe ta votonin atë. Tani është bërë njeriu

Dashi Momente të mrekullueshme për të dashuruarit,  ju jeni më të qetë dhe të dashur dhe partneri/ja e percepton mirë këtë. Erosi është i lartë dhe është në harmoni të plotë me bashkëpunimin me njeriun tuaj të zemrës! Edhe beqarët do të bëjnë takime të reja që do t’i rrahë