01/02/2018

Ndonjëherë nuk përfundon dashuria, por durimi. Lodhemi duke i hedhur dru një zjarri që nuk të ngroh, duke i hedhur shikimin tonë dikujt që nuk bën as hapin më të vogël për të ardhur drejt nesh. Në fund, lodhemi duke këmbëngulur, shpresat na zbehen dhe na mbeten thjesht disa pjesëza

Dashi Jeta ne çift do vije duke u përmirësuar dita ditës. Duke filluar qe sot do ia shprehni me shume ndjenjat atij qe keni ne krah dhe e ardhmja pritet te jete me e ndritur. Beqaret do kenë takime te shumta dhe ne fund te ditës do iu duhet te