01/02/2018

Bateria është një nga elementët e dobët të smartfonëve, madje shpesh mund të kthehet në stres. Për t’i zgjatur jetën baterisë dhe smarfonit tuaj, ekspertët rekomandojnë disa “hile” të vogla. Shkarkimi i plotë i baterisë dhe rikarikimi i saj çdo ditë mund ta dëmtojnë atë. Zakonisht, bateria jeton më gjatë

Dramatike janë paralajmërimet e shkencëtarëve rreth fushës magnetike që rrethon Tokën. Është vënë re një zbutje që krijon premisat për ndryshimin e poleve magnetike të planetit.Fusha magnetike që rrethon Tokën shtrihet në mijëra kilometra në hapësirë dhe magnetizmi ndikon në mbrojtjen nga stuhitë e e dëmshme diellore. 200 vitet e

Raca ekziston vetëm në kokën tonë për të dalluar dhe ndarë, është një zakon njerëzor që vjen nga shekulli i V, që e klasifikonte botën në grekë dhe në barbarë. Vizioni bipolar i “ne dhe ata” është i ngjashëm në shumë kultura dhe është një realitet pikologjik, që për disa

Foto e marrë që nga Griffith Park në Los Angeles në 30 janar 2018. Miliona njerëz e shijuan këtë të mërkurë eklipsin e plotë të superhënës blu, një dukuri që u pa në Amerikën e Veriut, Azi dhe në Oqeani. Superhëna e parë që nga Singapori në 31 janar 2018.

Babai i varfër: “Shko në shkollë, merr nota të mira”. “Siguro një punë që të jetë e sigurt”. “Puno fort dhe kurse”. “Puno për para”. “Paguaj huadhënësit në fillim”. “Kurse para duke bërë pazar për ulje çmimi”. “Mos bli diçka që nuk e përballon dot”. “Investimi është me risk”. “Shtëpia

“Jeta është 10% çfarë na ndodh dhe 90% si reagojmë ndaj atyre që na ndodhin”. “Jeta është diçka ironike që kërkon trishtim për të kuptuar çfarë është lumturia, zhurmë për të vlerësuar heshtjen dhe mungesën e dikujt për të kuptuar rëndësinë e pranisë së tij/saj”. “Jeta është udhëtimi më i