Home»Galeri»Video»VIDEO / “Zjarr dhe tërbim” / 13 zbulimet e librit, që ende pa dalë, po trondit Amerikën

VIDEO / “Zjarr dhe tërbim” / 13 zbulimet e librit, që ende pa dalë, po trondit Amerikën

Bota.al sjell trembëdhjetë prej zbulimeve më tronditëse, që dalin nga libri i Michael Wolff “Zjarr dhe tërbim: Në Shtëpinë e Bardhë të Donald Trumpit”, i cili do të dalë në librari javën e ardhshme…

1 Comment

  1. american16al
    21/01/2018 at 2:01 am — Reply

    “Zjarr dhe tërbim” ishte nje flluce sapuni qe nuk habiti asnje sepse ishte i mbushur me sajesa dhe genjeshtra qe pranuan dhe nga autori me vone.

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *