Home»Keshilla»Të dashur burra, ja pse nuk duhet ta gënjeni kurrë një grua inteligjente

Të dashur burra, ja pse nuk duhet ta gënjeni kurrë një grua inteligjente

1. Sepse do t’ju hedhë tutje. Nëse vërtet e dëshiron, ajo do ta bëjë. Gjithmonë dhe gjithësesi.

2. Ju mendoni se keni menduar për gjithçka. Por ajo gjithmonë do të mendojë për diçka më shumë se ju. Dhe ajo gjë do t’jua “fusë”.

3. Pritat dhe grackat do të jenë pozicionuar në mënyrë strategjike për t’ju bërë të kapitulloni, edhe pa qenë në gjendje ta vini re. Dhe kjo do ju dhembë.

4. Sepse të kapesh në flagrancë, ndërsa je ende duke u përpjekur për të mohuar provat, është me të vërtetë gjë e keqe. Nga ato gjëra që ju poshtërojnë për gjithë jetën. Do të jetoni me  turp për pjesën tjetër të ditëve tuaja.

5. Sepse mund të poshtëroheni publikisht.

6. Sepse nëse ajo është një grua e zgjuar, çfarëdo që duhet t’i tregoni, ajo do t’ju kuptojë. Ndoshta pasi të keni kaluar çerek-orëshat më të shëmtuar të jetës tuaj. Por në fund do t’ju kuptojë.

7. Sepse një grua inteligjente gjithmonë do të jetë më pak e keqe nëse i thoni asaj të vërtetën, në krahasim me atë se si mund të bëhet nëse zbulon se ju e keni gënjyer.

8. Sepse një grua inteligjente nuk lejon që të tjerët të tallen me të. Nëse po, kjo është sepse ka një arsye të saktë për ta bërë këtë gjë. Dhe a jeni i sigurt se doni ta kuptoni, këtë arsye?

9. Për shkak se ju mund të pësoni një hakmarrje kur më pak e prisni. Kur mendoni se tashmë ia keni hedhur dhe e keni lënë pas. Kur jeni të lumtur. Pra, po, kjo do t’ju dëmtojë.

10. Sepse ju nuk duhet të prisni asgjë më pak, nëse është inteligjente dhe pranon gënjeshtrat tuaja, dijeni se do t’ju gënjejë edhe ajo. Dhe gjithmonë për një arsye të vlefshme për të, e cila sigurisht nuk do t’ju pëlqente. / Bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *