January 2018

  Ka plot vende të sigurta dhe interesante, ndaj përgatit valixhet, pasaportën dhe nisu. Secili e meriton një udhëtim jashtë një herë në vit. Nëse do t’ia mbathësh dhe të argëtohesh, shko në Phuket, në Tajlandë. Është i pasur me klube të shumta nate, dhe me shumë rezorte me pesë

Qenia juaj është ngushtësisht e lidhur me mendimet tuaja. Mënyra se si mendoni dhe kuptoni botën, janë themelore për të përcaktuar tiparet e personalitetit. Mendimet tuaja nuk janë gjithmonë të vetëdijshëm, edhe pse nuk e kuptojmë, ndonjëherë është një pjesë e të pandërgjegjshmes sonë, që mendon për ne dhe që

Jeta nuk është një fushë me lule. Për të gjithë ajo rezervon momente të lumtura dhe momente të trishta. Me siguri, kështu ka qenë edhe për ty. Edhe ti ke pasur raste, kur të është dukur sikur nuk do t’ia dilje dot mbanë, por edhe raste që të kanë shtuar

Ajo që sot e quajmë Lindje e Mesme ka qenë për një kohë të gjatë qendra nevralgjike e një sistemi të vërtetë global dhe pika e fillimit e progreseve të mëdha. Pas përvojës së Perandorisë Osmane ka ardhur kolonizimi europian, ekonomitë petrolifere dhe regjimet e rinj politikë. Tani jemi në

Yjet… janë të bukur dhe joshës. Kur sheh një qiell plot me yje, dëshiron të besosh në diçka të mirë, të mrekullueshme, përrallore… Dëshiron të provosh përrallë? Shih qiellin me yje, shpreh një dëshirë dhe zgjidh një prej yjeve. Secili është magjik dhe ka vlerën e vet. Ylli 1 Arma

Në këtë material do të gjeni dhjetë mësimet që çdo prind duhet t’ia japë fëmijës së vet, në mënyrë që ai të rritet i shëndetshëm dhe me kulturë. Praktiko një sport. Sportet dhe lojërat e ndryshme të mësojnë shumë mbi fitoren, mbi humbjen, mbi respektin për ata që drejtojnë lojën,