Home»Rretherrotull»Murgeshat që pijnë marihuanë: Është dhuratë nga Zoti!

Murgeshat që pijnë marihuanë: Është dhuratë nga Zoti!

  

Ato thonë se ajo është një dhuratë nga Zoti, për shkak se marihuana është shëruese.

E mbajnë barin në garazhën e tyre dhe e përdorin për të bërë shumë produkte, si për vajin CBD, produkt ky për lëkurë. Pastaj, Murgeshat thonë se marihuanaarrin të parandalojë edhe migrenën

Operacioni i tyre në Kaliforni është 100 për qind legal, por që qeveria amerikane vlerësohet goxha kërcënuese për këtë prodhimtari.

Senatori amerikan Jeff Sessions është tejet kundër marihuanës. Megjithatë, deri më sot,këto murgesha vazhdojnë me punën e tyre.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *