31/01/2018

Këtë 31 janar mund të shohim Supërhënën e dytë për këtë vit. Pas të parës që ndodhi mëngjesin e 1dhe 2 janarit, natën e kësaj të marte 30 dhe e të mërkurës 31 do të shijojmë këtë dukuri astronomike. Dhe Superhëna është një nga 4 dukuritë që prodhohen këtë natë

Edhe një herë gjykata vendos në Britaninë e Madhe kufirin mes jetës dhe vdekjes dhe e ndan vendin në dy pjesë mbi fatin e një bebeje. Vitin e kaluar rasti i të voglit Charlie Gard mallëngjeu britanikët, sot është rasti i Isaiah Haastrup, i lindur në King’s College Hospital në

Nga Douglas Elmendorf, Nitin Nohria DAVOS – Siç ndodh shpesh, bisedat joformale në takimin vjetor të sapo përfunduar të Forumit Ekonomik Botëror në Davos, Zvicër, në mënyrë të pashmangshme iu referuan Barometrit të Trustit Edelman, një sondazh i përvitshëm i besimit të publikut tek biznesi, media, qeveritë dhe organizata joqeveritare.

Dashi Venusi ndihmon Dashët e pavendosur për të reflektuar mbi të ardhmen e tyre sentimentale, por ata që janë në lidhje të qëndrueshme do të jetojnë një fazë të re rinovimi. Beqarët mund të mbështeten në njohuri të reja për të eksploruar, dikush mund edhe të bjerë në dashuri. Suksesi

Qëndro single, derisa të gjesh dikë që të bën të ndihesh e veçantë; që fik celularin e tij, kur është me ty; që nuk do t’ia dijë për fjalët negative të të tjerëve për ty; që të sheh në sy kur i flet. Qëndro single, derisa të gjesh atë person