30/01/2018

Dhurata më e madhe që na lënë gjyshërit, nuk është diçka materiale, por janë eksperiencat dhe vlerat që ata na japin dhe që do të na ndihmojnë për gjithë jetën. Ata nuk vdesin kurrë,thjesht bëhen të padukshëm për të pushuar më pas në zemrat tona si personat me më shumë

Për shumicën nga ne, dashuria është një tërësi emocionesh, por që nuk merr asnjë trajtë, nëse ne nuk duam veten tonë. Dashuria është diçka vërtet e çuditshme. Shumë e kërkojnë në mënyrë aq të dëshpëruar, saqë ndonjëherë humbasin veten në kërkim të saj. Por një nga mësimet më të mëdha

Jetojmë në një botë egoiste. Në kohët e sotme, ndjenjat e vërteta barazohen me interesin dhe ato përdoren për të arritur atje ku dëshirohet. Kështu ndodh gjithmonë. Pse mendoni se kanë lindur thënie të tipit “Të tjerë duam, të tjerë na duan, me të tjerë përfundojmë”? Sepse sot nuk ka

Me siguri që edhe juve ju gjen fundi i muajit ndonjëherë pa lekë dhe kur mendoheni mirë, nuk është se keni bërë shpenzime të kota. Keni paguar për gjërat e domosdoshme. Ndërkohë mendoni edhe për fqinjët apo të afërmit tuaj që mund të kenë më pak të ardhura mujore se

“Gjërat e mëdha nuk kanë ardhur kurrë prej zonës së rehatisë” I panjohur “Nuk ka rëndësi dëshira për të fituar – të gjithë e kanë këtë. Rëndësi ka dëshira dhe vullneti për t’u përgatitur për të fituar”. Paul Bryant “Nëse në fillim nuk ia dilni, po vraponi mbi mesataren”. M.

Ky lloj i ri dinosaur i përket grupit të sauropodëve, mes të cilëve gjenden barngrënësit me qafë të gjatë si argentiosauri apo dhe patagotitan mayorum. Mansourasaurusi i gjetur në Saharanë egjiptiane ka përmasa më të vogla se ato të dy gjigandëve, me një gjatësi të ngjashme me atë të një