29/01/2018

Siç e dini, ka shumë njerëz që mendojnë se profeti francez Nostradamus parashikoi me saktësi të madhe rritjen në pushtet të Napoleonit dhe Hitlerit, si dhe sulmet terroriste mbi Kullat Binjake që kanë ndodhur 11 shtator 2001. Shumë profetë gjatë gjithë historisë kanë dhënë paralajmërime, por Nostradamus parashikoi saktë ngjarje

Ndodh që mund të flasim në gjumë, por çfarë themi me saktësi në të folmet e natës? Një grup neuroshkencëtarësh francezë vendosi të studiojë më thellësisht përmbajtjen e këtyre bisedave që rrallë kush merr mundimin t’i dëgjojë. Përfundimet e kërkimeve u publikuan në Sleep dhe pohojnë se ata që flasin

“Kur të ketë një apokalips të zombive, do të gëzohesh që e ke një të tillë.” Manjati jugafrikan Elon Musk, pronar i një sipërmarrje ironikisht të quajtur Boring  Company,  publikoi në llogarinë e tij në Instagram dy video në të cilat tregohet një produkt, i përmendur kohë më parë, një

“Jeta e çdo njeriu përfundon në të njëjtën mënyrë. Janë detajet se si ai njeri jetoi dhe se si vdiq që dallojnë njërin person nga tjetri”. “Mënyra më e mirë për të kuptuar, nëse e beson dikë, është duke i besuar atij/asaj”. “Përpara se të flasësh për jetën, së pari

Dijetarët e moshuar kanë thënë se jeta na sjell plot ndryshime dhe pret që ne të marrim sa më shumë leksione nga këto ndryshime. Ata besojnë se jeta nënkupton të jetojmë çdo eksperiencë në maksimum. Një pjesë shumë e rëndësishme e udhëtimit tonë shpirtëror është vetëm kjo, të marrim sa

Dashuria e vërtetë nuk lë vend për gënjeshtra. Nëse ke tradhëtuar ndonjë, me siguri ke gënjyer veten për ndjenjat që ke pasur për të. Edhe pse është e vështirë për t’u pranuar, kështu është e vërteta. Një lidhje e shëndetshme kërkon komunikim, ndershmëri, besnikëri, respekt dhe sinqeritet. Kur e do