28/01/2018

Vatikani nisi më 27 janar 1593 gjyqin kundër murgut, filozofit, poetit, astrologut dhe matematikanit Giordano Bruno. Teoritë e tij kozmologjike shkojnë përtej modelit Kopernikan. Bruno ishte i vetmi që gjeti saktë se Dielli ishte vetëm thjesht një tjetër yll që lëviz në hapësirë, dhe pohoi gjithashtu se universi përmbante një

Teknologjia 5G pritet të shfaqet për publikun e gjerë në fund të vitit 2019 dhe premton një shumfishim me 1 000 të performancës së internetit, madje kjo teknologji do të mundësojë një zhvillim të shpjetë të objekteve të ndërlidhura, shkruan e përditshmja franceze në faqen e saj të internetit, “LesEchos.fr”.

Sipas studimeve, një në 100 persona është psikopat. Kjo do të thotë se një të tillë mund ta kemi fqinj, koleg pune, ose thjesht ta njohim. Mundësitë janë që të ekzistojë të paktën një person psikopat, në të gjithë ata që njeh. Shumë psikopatë mbajnë edhe pozicione të rëndësishme, si

Isha duke pirë kafenë e përditshme me shoqërinë në lokalin tonë të preferuar dhe rastis të dëgjoj një këngë të veçantë. Më bëri përshtypje që në fjalinë e parë. Dëgjova një zë të thoshte në anglisht “Nëse do të kesh nevojë për mua, do më gjesh përherë në yje. Me

Një nga mënyrat më të mira për të kaluar mbrëmjen është të ulesh përpara ekranit të një televizori apo kompjuteri dhe të shohësh një film, ose një serial të preferuar. Emocionet që na transmetojnë aktorët mund të jenë pozitive ose negative. Dhuna, ligësia, dhimbja përzihen me dashurinë duke dhënë kështu

Çdo shenjë horoskopi ka cilësi të mirëpërcaktuara , disa pozitive dhe disa jo dhe aq pozitive. Sipas shenjës, në të cilën ke lindur, edhe ti ke virtyte që do të ndihmojnë të realizosh projektet dhe objektivat, qoftë në nivelin sentimental, por edhe social e në punë. Në vijim do t‘ju