26/01/2018

“Miqtë janë ilaçi për një zemër të lënduar dhe vitamina për një shpirt të pashpresë”. “Miqtë e vërtetë janë të vështirë për t’u gjetur, shumë të vështirë për t’i lënë të shkojnë dhe e pamundur të harrohen”. “Miqtë tregojnë dashurinë e tyre në momente telashi, jo lumturie”. “Miqtë e vërtetë

Marrëdhëniet që ne ndërtojmë me të tjerët janë një nga gjërat më të rëndësishme të jetës sonë, sepse ato ndikojnë në eksperiencat që ne fitojmë. Zhvillimi i mendjes dhe shpirtit tonë varet nga personat që na rrethojnë. Llojet e njerëzve që na qëndrojnë pranë mund të jenë të ndryshëm. Disa

Të pëlqejnë testet e personalitetit? Është e pabesueshme se si mund të përdoren për të na ofruar sa më shumë informacione për veten. Ata mund të tregojnë shumë, thjesht duke zgjedhur një imazh. Këtë të kërkojmë edhe ne në këtë test të thjeshtë. Zgjidh një nga këto foto dhe lexo

Gjithmonë kam menduar se ka ndryshime midis mashkullit të jetës dhe dashurisë së jetës. Dashuria e jetës do të të bëjë të çmendesh. Mashkulli i jetës do të të bëjë ta shohësh jetën si një çmenduri mbushur me pasione dhe kënaqësi. Dashuria e jetës do të të bëjë të mos

Maria De Filippi tregon historinë e dashurisë së Serenës dhe Alessandros që u bënë më të fortë, pavarësisht sëmundjes. Një histori që ka prekur italianë të tërë… Gjatë puntatës së dytë të edicionit të XXI të “C’è posta per Te”, Maria De Filippi arriti të mbledhë përpara ekranit sytë e

Kjo fytyrë është dëshmi e një epoke të historisë së evolucionit njerëzor. Fytyra e një gruaje të re 18 vjeçare që ka jetuar në rajonin e Tesalias, në Greqinë aktuale 9 000 vjet më parë është rindërtuar falë një projekti arkeologjik duke u nisur nga skeleti që u gjet në