25/01/2018

1. Sepse do t’ju hedhë tutje. Nëse vërtet e dëshiron, ajo do ta bëjë. Gjithmonë dhe gjithësesi. 2. Ju mendoni se keni menduar për gjithçka. Por ajo gjithmonë do të mendojë për diçka më shumë se ju. Dhe ajo gjë do t’jua “fusë”. 3. Pritat dhe grackat do të jenë

Heath Ledger hyri në histori si një yll i kinemasë dhe si një nga aktorët më të mirë që ka interpretuar ndonjëherë personazhin e Joker-it. Vdiq parakohe në moshën 28 vjeçare duke lënë pas një karrierë të shkurtër, por të shkëlqyer: 10 arsye për të të urryer, Patrioti, Fati i

“Kam një jetë që të pres” është një nga romanet më të bukura të shkrimtarit italian Fabio Volo. Rrallëherë dikush i ka shkruar dashurisë kaq bukur sa ai, dhe më poshtë keni mundësinë të lexoni një paragraf fantastik dhe plot ndjenjë që personazhi kryesor ia dedikon vajzës që do. “Me

Një aspekt i rëndësishëm i raportit prind-fëmijë është edhe edukimi i fëmijës për të kuptuar rëndësinë e lekëve. Është e rëndësishme të ndiqen disa këshilla, në mënyrë që të mos rritësh fëmijë “dorëshpuar”. Çdo prind duhet ta edukojë fëmijën e vet për ta kuptuar rëndësinë e parave dhe mundësisht sa

Zgjohesh shpesh gjatë natës? Ndoshta ke shumë mendime që po të kalojnë nëpër mendje, ndoshta ke ngrënë shumë ose ke pirë tepër kafe, ose kjo gjë varet nga energjia jote. Po, sipas mjekësisë popullore kineze, zgjimi në të njëjtin orar gjatë natës ka të bëjë me ndryshimet energjitike. Nga ora

Që fëmijë kemi hipur në makina të thjeshta që nuk kishin as rripa sigurie, as airbag. Të udhëtonim në pjesën e pasme të një furgoni të hapur, ishte një shëtitje speciale dhe akoma i mbajmë si kujtime këto raste. Krevatat tona ishin të pikturuar vetë me ngjyra të ndritshme me