24/01/2018

Jemi mësuar tashmë që të shohim plot video, apo të lexojmë shkrime me mesazhe motivuese, por duket sikur secili prej tyre e ka veçantinë e tij. Nga fjalimi i famshëm i Steve Job, Charlie Chaplin, apo fjalimet e shumta të aktorit Denzel Washington, nuk mund të themi dot se nuk

“The simple message that brought this middle school class to tears” është titulli i një videoje në YouTube që fillimisht më tërhoqi për numrin e lartë të klikimeve që kishte. E hapa dhe shoh një djalë të flasë rreth dashurisë së nënës së tij. Të gjithë në sallë u përlotën.

“Disiplina është të zgjedhësh midis asaj që do tani dhe asaj që do më shumë të kesh”. – Abraham Lincoln. “Qëllimi i jetëve tona është të jemi të lumtur”. – Dalai Lama. “E urreja çdo minutë të stërvitjes sime, por i thoja vetes : “Mos hiq dorë. Vuaj tani dhe