20/01/2018

Fli dhe qetësohu kur ndihesh e lodhur, në vend që të presësh mesazhin e dikujt që e di se mundet edhe të mos shkruajë. 2. Vish gjërat që të bëjnë të ndihesh mirë dhe e lumtur, në vend të atyre që u pëlqejnë të tjerëve të t’i shohin veshur. 3.

Dy fjalët më të fuqishme të çdo gjuhe janë “Unë jam”. Nëse beson, ti je i fuqishëm. Nëse mendon se je i aftë të arrish gjëra të mëdha, ke për t’i arritur ato. Nëse i flet vetes me vendosmëri se duhet të arrish gjithçka, do të jesh në gjendje të

Media e gjerë po fuqizohet ndjeshëm përmes përdorimit tonë, shpesh herë të pakontrolluar.Thuajse të gjithë e kemi vëmë re se si mass media duket sikur na e ka pushtuar jetën. Nuk mund të jetojmë dot pa lexuar lajme të reja përmes smartphonit tonë, pa parë filma apo programe në televizion,